Regjistrohu në botën e Mimit

dhe të gëzojnë

të brendshme femrash luksoze dhe përditësime të bukura të rrobave të bardha me email

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Dorëzimi dhe transporti

DESTINATION DELIVERY KOSTOJA KTHEHET NËNSHKRIMI CARRIER
UK 2-3 Ditët e Punës £ 5 (Urdhëron mbi £ 50 Pa pagesë) FALAS E DUHURA DPD
EUROPE 2-3 Ditët e Punës £ 15 (Urdhëron mbi £ 100 Pa pagesë) FALAS E DUHURA DPD
SHBA 3-5 Ditët e Punës £ 20 (Urdhëron mbi £ 120 Pa pagesë) N / A E DUHURA DPD
RESTIN E WORLD 3-5 Ditët e Punës £ 20 (Urdhëron mbi £ 120 Pa pagesë) N / A E DUHURA DPD
AUSTRALIA, ZELJA E RE, JAPONI
3-5 Ditët e Punës £ 25 (Urdhëron mbi £ 150 Pa pagesë) N / A E DUHURA DPD
Ju lutemi vini re: Ne bëjmë çdo përpjekje për të ofruar në kohë të caktuara e mësipërme. Megjithatë, gjatë shitjes dhe të pikut ditë tregtare sezonale, ju lutemi mos lejojë një pak më shumë kohë për shpërndarjen tuaj.

Tatimet dhe detyrimet
Të gjitha dërgesat jashtë Mbretërisë së Bashkuar dhe BE-së mund të jenë subjekt i detyrimeve të importit dhe taksave, këto do të zbatohen sapo dërgesa të mbërrijë në vendin tuaj të caktuar. Ju do të duhet të merrni përgjegjësi për çdo taksë dhe detyrime që mund të aplikohen. Ju lutemi të kontaktoni autoritetin tuaj përkatës për më shumë informacion mbi tarifat.

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj