Regjistrohu në botën e Mimit

dhe të gëzojnë

të brendshme femrash luksoze dhe përditësime të bukura të rrobave të bardha me email

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Koleksione të reja mbërrijnë shpejt

Mimi Holliday | Lingerie Timeless dhe Iconic. | Koleksione të reja vijnë së shpejti

Ne po kalojmë pak refurb. Keqardhja që është marrë pak më shumë se ç'pritej. Ne do të kthehemi së shpejti dhe shpresojmë të ju shohim muajin e ardhshëm me koleksionin tonë të ri.

Ju lutemi të na dërgoni një email në team@mimiholliday.com nëse dëshironi të kontaktoni.

Mimi krenohet me argëtimin e saj, etikën miqësore me vajzat me një fokus në përshtatje të jashtëzakonshme dhe ofrimin e një game të gjerë madhësish, duke përfshirë një Kupë E, deri në madhësinë e GG Large Cup Bras. Mimi Holliday ndihmoi për të revolucionarizuar peizazhin luksoz të brendshëm dhe na mori jashtë normës së pranuar gjatë. Mimi Holliday tani është larmishëm në ndërresat e luksit, loungewear dhe kupa veshjesh dhe bikini.

'Vërtetë revolucionare' - VOGUE

Artikulli i shtuar në karrocë

Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj