Regjistrohu në botën e Mimit

dhe të gëzojnë

të brendshme femrash luksoze dhe përditësime të bukura të rrobave të bardha me email

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Politika e privatësisë

HYRJE

Ky njoftim për privatësi shpjegon në detaje llojet e të dhënave personale që mund të mbledhim për ju kur ndërveprojnë me ne. Ajo gjithashtu shpjegon se si do të ruajmë dhe përpunojmë ato të dhëna dhe mbajmë të sigurt. Baza ligjore e përpunimit të të dhënave tuaja Ligji për mbrojtjen e të dhënave përcakton një sërë arsyesh të ndryshme për të cilat një kompani mund të mbledhë dhe përpunojë të dhënat tuaja personale, duke përfshirë:

Baza ligjore e përpunimit të të dhënave tuaja
Ligji për mbrojtjen e të dhënave përcakton një sërë arsyesh të ndryshme për të cilat një kompani mund të mbledhë dhe përpunojë të dhënat tuaja personale, duke përfshirë:

OBLIGIMET KONTRAKTUESE

Në rrethana të caktuara, ne kemi nevojë për të dhënat tuaja personale për të përmbushur detyrimet tona kontraktuale. Për shembull, nëse urdhëron një artikull prej nesh për shpërndarjen në shtëpi, ne do të mbledhim detajet e adresës për të dorëzuar blerjen tënde dhe t'i kalojmë në ndërlidhësin tonë.

KUR DO TË Mbledhim të dhënat tuaja?

 • kur vizitoni faqen tonë të internetit dhe përdorni llogarinë tuaj për të blerë produkte.
 • kur bëni një blerje në internet dhe shikoni si një mysafir (në cilin rast
 • ne vetëm mbledhim të dhëna të transaksioneve).
 • kur krijoni një llogari me ne.
 • kur të angazhohesh me ne në mediat sociale.
 • kur na kontaktoni me çdo mjet me pyetje, ankesa etj.
 • kur futni çmime ose konkurse.
 • ne mbledhim të dhëna nga burime të disponueshme në publik (siç është regjistri i tokës) kur ju keni dhënë pëlqimin tuaj për të shkëmbyer informacion ose ku informacioni është bërë publik si një çështje ligjore.
 • kur hyni në dyqanet apo zyrat tona, sistemet CCTV vepronin për sigurinë e të dy klientëve. këto sisteme mund të regjistrojnë imazhin tuaj gjatë vizitës tuaj.

Për të ofruar përvojën më të mirë të mundshme në internet, ne mbledhim informacion teknik për lidhjen tuaj në internet dhe shfletuesin si dhe vendin dhe kodin telefonik ku ndodhet kompjuteri juaj, faqet e internetit të shikuara gjatë vizitës suaj, reklamat në të cilat klikuat, keni hyrë. Mësoni më shumë për këtë (lidhje me politikat e cookie-t).

Gjithashtu mund të ruajmë emrin e përdoruesit të medias sociale, nëse bashkëveproni me ne përmes këtyre kanaleve, për të na ndihmuar të përgjigjeni në komentet, pyetjet ose reagimet tuaja.

ÇFARË NDRYSHON NDRYSHIMI I TË DHËNAVE?

Nëse keni një llogari në internet me ne, ne ruajmë:

 • emrin tuaj, faturimin / adresën e dërgimit, urdhërat dhe faturat, numrin e telefonit dhe postën elektronike.
 • informacionin e mbledhur nga përdorimi i cookies në shfletuesin tuaj të internetit. mësoni më shumë rreth asaj se si ne përdorim cookies dhe teknologji të ngjashme (shih politikat e cookie më poshtë).
 • detajet e vizitave tuaja në faqet e internetit ose në aplikacionet tona, dhe nga faqja ku keni ardhur tek ne.
 • detaje personale të cilat na ndihmojnë të rekomandojmë artikujt me interes.
 • informacionin e kartës së pagesës.

SI DHE PËRGJIGJET NE KUPTUAR TË DHËNAT TUAJA

Ne duam t'ju japim eksperiencën më të mirë të mundshme të konsumatorëve. Për ta bërë këtë, ne përdorim të dhënat që kemi në lidhje me përdorimin tënd të faqes sonë të internetit dhe ndërveprimeve shoqërore me ne, për të ofruar përmbajtje më të personalizuara.

Ne pastaj e përdorim këtë për t'ju ofruar promocione, produkte dhe shërbime që kanë më shumë gjasa që t'ju interesojnë.

Ligji për privatësinë e të dhënave e lejon këtë si pjesë të interesit tonë legjitim për të kuptuar klientët tanë dhe për të siguruar nivelet më të larta të shërbimit.

Ju gjithmonë mbeteni nën kontrollin e privatësisë suaj. Nëse dëshironi të ndryshoni se si i përdorim të dhënat tuaja, do të gjeni detaje në 'Cilat janë të drejtat e mia?' seksionin më poshtë.

Mos harroni, nëse vendosni të mos i ndani të dhënat tuaja personale me ne, ose refuzoni leje të caktuara të kontaktit, ne nuk mund të ofrojmë disa shërbime që keni kërkuar.

Ja se si do t'i përdorim të dhënat tuaja personale dhe pse:

 • për të përpunuar çdo urdhër që bëni duke përdorur faqet tona të internetit, aplikacionet ose në dyqan. nëse nuk mbledhim të dhënat tuaja personale gjatë arkës, ne nuk do të mund të përpunojmë porosinë tuaj dhe të përmbushim detyrimet tona ligjore.
 • për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja, kërkesave për rimbursim dhe ankesave. trajtimi i informacionit që dërgove na mundëson të përgjigjemi. ne gjithashtu mund të mbajmë një regjistër të këtyre informacioneve për të informuar çdo komunikim të ardhshëm me ne dhe për të treguar se si kemi komunikuar me ju në të gjithë. ne e bëjmë këtë në bazë të detyrimeve tona kontraktuale ndaj jush, detyrimeve tona ligjore dhe interesave tona të ligjshme për t'ju ofruar shërbimin më të mirë dhe për të kuptuar se si mund ta përmirësojmë shërbimin tonë bazuar në përvojën tuaj.
 • për të mbrojtur biznesin tonë dhe llogarinë tuaj nga mashtrimet dhe aktivitetet e tjera të paligjshme. kjo përfshin përdorimin e të dhënave tuaja personale për të ruajtur, përditësuar dhe mbrojtur llogarinë tuaj. ne gjithashtu do të monitorojmë aktivitetin tuaj të shfletimit me ne për të identifikuar dhe zgjidhur shpejt problemet dhe për të mbrojtur integritetin e faqeve tona. ne do ta bëjmë gjithë këtë si pjesë të interesit tonë legjitim.
 • për të mbrojtur klientët, lokalet, pasuritë dhe nga krimi, ne operojmë sisteme CCTV në dyqanet tona të cilat regjistrojnë imazhe për siguri. e bëjmë këtë në bazë të interesave të ligjshme të biznesit tonë.
 • për të procesuar pagesat dhe për të parandaluar transaksionet mashtruese. e bëjmë këtë në bazë të interesave të ligjshme të biznesit tonë. kjo gjithashtu ndihmon për të mbrojtur klientët tanë nga mashtrimet.
 • nëse zbulojmë ndonjë aktivitet kriminal ose veprimtari kriminale të dyshuar përmes përdorimit tonë të CCTV, monitorimit të mashtrimit dhe monitorimit të transaksioneve të dyshimta, ne do t'i përpunojmë këto të dhëna me qëllim parandalimin ose zbulimin e veprimeve të paligjshme. ne synojmë të mbrojmë individët me të cilët ndërveprojmë nga aktivitetet kriminale.
 • me pëlqimin tuaj, ne do të përdorim të dhënat tuaja personale, preferencat dhe detajet e transaksioneve tuaja për t'ju informuar me email, web, telefon dhe përmes ekipit tonë të shërbimit të klientit për produktet dhe shërbimet përkatëse, përfshirë ofertat speciale të përshtatura, zbritjet, promovimet, ngjarjet, dhe kështu me radhë. ju jeni të lirë të zgjedhni jashtë dëgjimit nga ne nëpërmjet ndonjë prej këtyre kanaleve në çdo kohë.
 • për të zhvilluar, testuar dhe përmirësuar sistemet, shërbimet dhe produktet që ne ju ofrojmë. ne do ta bëjmë këtë në bazë të interesave të ligjshme të biznesit tonë.
 • për të shfaqur përmbajtjen më interesante për ju në faqet e internetit ose aplikacionet tona, ne do të përdorim të dhënat që mbajmë për markat ose produktet tuaja të preferuara dhe kështu me radhë. ne e bëjmë këtë në bazë të pëlqimit tënd për të marrë njoftime nga aplikacionet dhe / ose për faqen tonë të internetit për të vendosur biskota ose teknologji të ngjashme në pajisjen tënde.
 • për të administruar ndonjë nga tërheqjet tona të çmimeve ose garat që ju shkruani, në bazë të pëlqimit tuaj të dhënë në kohën e hyrjes.
 • për të përmbushur detyrimet tona kontraktuale ose ligjore për të ndarë të dhënat me zbatimin e ligjit.

TË DHËNA TUAJ DHE MARKETING I DREJTPËRDREJTË

Ne duam t'ju sjellim oferta dhe promovime që janë më të rëndësishme për interesat tuaja në kohë të caktuara. Për të na ndihmuar të krijojmë një mirëkuptim më të mirë për ju si klient, kombinojmë të dhënat personale që kemi mbledhur për ju. Ne gjithashtu kombinojmë të dhënat që mbledhim drejtpërdrejt nga ju me të dhënat që marrim nga palët e treta tek të cilët ju keni dhënë pëlqimin tuaj për të kaluar ato të dhëna tek ne.

SI TË MBROJNË TË DHËNAT TUAJA?

Si klient me vlerë, ne marrim seriozisht privatësinë dhe sigurinë tuaj. Me këtë në mendje, ne do t'i trajtojmë të dhënat tuaja me kujdesin maksimal dhe do të ndërmarrim të gjitha hapat e duhur për ta mbrojtur atë.
Ne sigurojmë qasje në të gjitha fushat transaksionale të faqeve dhe aplikacioneve tona duke përdorur teknologjinë 'https'. Qasja në të dhënat tuaja personale është e mbrojtur me fjalëkalim dhe të dhënat e ndjeshme (siç janë informacioni i kartës së pagesës) sigurohen nga SSL-encryption. Ne monitorojmë rregullisht sistemin tonë për dobësi dhe sulme të mundshme dhe bëjmë testime të penetrimit për të identifikuar mënyrat për të forcuar më tej sigurinë.

Sa gjatë ne i mbajmë të dhënat tuaja?

Sa herë që mbledhim ose përpunojmë të dhënat tuaja personale, ne do ta mbajmë atë për aq kohë sa është e nevojshme për qëllimin për të cilin është mbledhur.
Në fund të periudhës së mbajtjes, të dhënat tuaja ose do të fshihen tërësisht ose do të anonizohen, për shembull nga grumbullimi me të dhëna të tjera në mënyrë që të mund të përdoret në mënyrë jo të identifikueshme për analiza statistikore dhe planifikim biznesi.

URDHRAVE

Kur vendosni një urdhër, do të mbajmë të dhënat personale që na jepni për gjashtë vjet, në mënyrë që të mund t'i përmbahemi detyrimeve tona ligjore dhe kontraktuale.

KUSH DO TË BËJMË ME TË DHËNAT TUAJ?

Ndonjëherë i ndajmë të dhënat tuaja personale me palët e treta të besuara. Këtu është politika që aplikojmë për këto organizata për të mbajtur të dhënat tuaja të sigurta dhe për të mbrojtur privatësinë tuaj:

 • ne japim vetëm informacionin që ata kanë nevojë për të kryer shërbimet e tyre specifike.
 • ata mund të përdorin vetëm të dhënat tuaja për qëllimet e sakta që specifikojmë në kontratën tonë me ta.
 • ne punojmë ngushtë me ta për të siguruar që privatësia juaj të respektohet dhe të mbrohet në çdo kohë.
 • nëse ndërpresim përdorimin e shërbimeve të tyre, ndonjë nga të dhënat e tua që mbahen prej tyre ose do të fshihet ose do të bëhet anonim.

SI TA BËJMË TË DHËNAT TUAJ ME PALË TË TRETË PËR QËLLIME TË TYRE?

Këtë do ta bëjmë vetëm në rrethana shumë të veçanta, për shembull:

 • për menaxhimin e mashtrimeve, ne mund të ndajmë informacion rreth veprimtarisë mashtruese ose potencialisht mashtruese në mjediset ose sistemet tona. kjo mund të përfshijë ndarjen e të dhënave për individët me organet e zbatimit të ligjit.
 • mund të na kërkohet gjithashtu që të zbulojmë të dhënat tuaja personale tek policia ose ndonjë organ tjetër rregullator, qeveritar ose qeveritar, në vendin tuaj të origjinës ose diku tjetër, me një kërkesë të vlefshme për ta bërë këtë. këto kërkesa vlerësohen rast pas rasti dhe marrin parasysh privatësinë e klientëve tanë.
 • ne mund, herë pas here, të zgjerojmë, zvogëlojmë ose të shesim biznesin dhe kjo mund të përfshijë transferimin e divizioneve ose të gjithë biznesin tek pronarët e rinj. nëse kjo ndodh, të dhënat tuaja personale, aty ku është relevante, do të transferohen tek pronari i ri ose nga pala kontrolluese, sipas kushteve të këtij njoftimi për privatësi.

Për të personalizuar udhëtimin tuaj nëpërmjet faqeve tona, ne aktualisht përdorim kompanitë vijuese, të cilët do të përpunojnë të dhënat tuaja personale si pjesë e kontratave të tyre me ne:

 • Google
 • Criteo
 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • Mblidhni aplikacione

Ku janë përpunuar të dhënat tuaja?

Ndonjëherë ne do të duhet të ndajmë të dhënat tuaja personale me palët e treta dhe furnizuesit jashtë Zonës Ekonomike Evropiane (EEA), si Australia ose SHBA.

Urdhrat NDËRKOMBËTARE

Nëse jeni bazuar jashtë Mbretërisë së Bashkuar dhe vendosni një urdhër me ne, ne do të transferojmë të dhënat personale që mbledhim nga ju në ekipet tona në Mbretërinë e Bashkuar.

MBROJTJA E TË DHËNAVE TUAJA JASHTË ZEE-së

EEA përfshinë të gjitha vendet anëtare të BE, si dhe Islanda, Lihtenshtajni dhe Norvegjia. Ne mund të transferojmë të dhënat personale që ne mbledhim nga ju tek përpunuesit e të dhënave të palëve të treta në vendet që janë jashtë EEA. Nëse e bëjmë këtë, ne kemi procedura për të siguruar që të dhënat tuaja marrin të njëjtën mbrojtje sikur të përpunoheshin brenda EEA. Për shembull, kontratat tona me palët e treta përcaktojnë standardet që duhet të ndjekin në çdo kohë. Për më shumë informacion rreth këtyre kontratave, ju lutemi kontaktoni Zyrtarin tonë për Mbrojtjen e të Dhënave duke përdorur të dhënat e kontaktit në seksionin më poshtë. Çdo transferim i të dhënave tuaja personale do të ndjekë ligjet në fuqi dhe ne do ta trajtojmë informacionin sipas parimeve udhëzuese të këtij njoftimi për privatësi.

ÇFARË ËSHTË TË DREJTAT TUAJA MBI TË DHËNAT PERSONALE?

Ju keni të drejtë të kërkoni:

 • qasje në të dhënat personale që mbajmë për ju, pa pagesë në shumicën e rasteve.
 • korrigjimi i të dhënave tuaja personale kur është i pasaktë, i vjetëruar ose jo i plotë.
 • kur të tërheqësh pëlqimin ose objektin dhe nuk kemi asnjë interes legjitim, ose kur qëllimi për të cilin mbajmë të dhënat ka mbaruar.
 • që ne të ndalojmë përdorimin e të dhënave tuaja personale për marketing direkt (qoftë nëpërmjet kanaleve të veçanta, ose të të gjitha kanaleve).
 • që ne të ndalojmë çdo përpunim të bazuar në pëlqimin e të dhënave tuaja personale pasi të tërhiqni atë pëlqim.

Ju keni të drejtë të kërkoni një kopje të çdo informacioni rreth jush që ne e mbajmë në çdo kohë, që ta kemi të korrigjuar atë nëse është e pasaktë plus e drejta për t'u harruar. Për të kërkuar informacionin tuaj, ju lutemi kontaktoni na në team@mimiholliday.com Për të kërkuar që informacionet tuaja të ndryshohen, ju lutemi përditësoni llogarinë tuaj online ose kontaktoni ekipin tonë të Shërbimeve të Klientit. Nëse zgjedhim të mos veprojmë në kërkesën tuaj, ne do t'ju shpjegojmë arsyet për refuzimin tonë.

E DREJTA JUAJ PËR TË RUAJTUR PASQYRJEN

Sa herë që na keni dhënë pëlqimin tuaj për të përdorur të dhënat tuaja personale, ju keni të drejtë të ndryshoni mendjen tuaj në çdo kohë dhe ta tërheqni atë pëlqim.

KU MERRNI NË INTERESIN JURIDIK

Në rastet kur ne po përpunojmë të dhënat tuaja personale në bazë të interesit tonë legjitim, mund të na kërkoni që të ndalemi për arsye të lidhura me situatën tuaj individuale. Ne duhet ta bëjmë këtë po të mos besojmë se kemi një arsye legjitime për të vazhduar përpunimin e të dhënave tuaja personale.

MARKETING I DREJTPËRDREJTË

Ju keni të drejtë të ndaloni përdorimin e të dhënave tuaja personale për aktivitetin e marketingut të drejtpërdrejtë përmes të gjitha kanaleve ose kanaleve të zgjedhura. Ne duhet të pajtojmë gjithmonë me kërkesën tuaj.

KONTROLLI I IDENTITETIT TUAJ

Për të mbrojtur konfidencialitetin e informacionit tuaj, ne do t'ju kërkojmë të verifikoni identitetin tuaj para se të vazhdoni me ndonjë kërkesë që bëni sipas këtij njoftimi për privatësi. Nëse keni autorizuar një palë të tretë për të paraqitur një kërkesë në emër tuaj, ne do t'ju kërkojmë atyre që të vërtetojnë se kanë lejen tuaj për të vepruar.

SI MUND TË NDALUONI PËRDORIMIN E MARKETINGUT TË DREJTPËRDREJTË?

Ka disa mënyra që ju mund të ndaloni marrjen e komunikimit direkt të marketingut prej nesh:

 • klikoni në linkun 'çabonohuni' në çdo komunikim me email që ne ju dërgojmë. ne do të ndalojmë çdo email tjetër nga kjo ndarje e veçantë.
 • nëse keni një llogari vizitoni zonën 'llogaria ime' dhe ndryshoni preferencat tuaja.
 • shkruaj në / email tek ne në team@mimiholliday.com

Ju lutem vini re se ju mund të vazhdoni të merrni komunikime për një periudhë të shkurtër pas ndryshimit të preferencave tuaja, ndërsa sistemet tona janë përditësuar plotësisht.

PËRDORIMI I SHËRBIMEVE TONA NGA FËMIJËT

Faqja jonë e internetit nuk është e destinuar për përdorimin e fëmijëve nën moshën 18. Ne kërkojmë që fëmijët të mos japin informacion personal nëpërmjet faqes sonë të internetit. Nëse bëhemi të vetëdijshëm se kemi mbledhur informacion personal nga një fëmijë nën moshën 16, atëherë ne do ta fshijmë atë informacion nga të dhënat tona.

Cookies

Për ta bërë këtë faqe të funksionojë siç duhet, ne ndonjëherë i vendosim skedarët e vogël të të dhënave të quajtur biskota në pajisjen tënde. Shumica e faqeve të mëdha bëjnë këtë gjithashtu.

Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të shfletoni faqen, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. Nëse dëshironi të revokoni pëlqimin tuaj për përdorimin e cookie-ve, ju mund të zgjedhni këtu, Pëlqimi Cookie>

ÇFARË ËSHTË BUKJE?

Një cookie është një skedar teksti i vogël që një faqe interneti ruan në kompjuterin ose pajisjen tuaj mobile kur vizitoni faqen. Mundëson që faqja e internetit të kujtojë veprimet dhe preferencat tuaja (të tilla si identifikimi, gjuha, madhësia e shkronjave dhe preferencat e tjera të ekranit) për një periudhë kohore, kështu që nuk duhet të vazhdoni të hyni në to sapo të ktheheni në faqen ose shfletoni nga një faqe në tjetrën.

SI DO TË PËRDOREN BOCKE?

Dyqani ynë, i menaxhuar nga Shopify, përdor cookies për të lejuar kryerjen e veprimeve të legalizuara si nënshkrimi në llogarinë tuaj personale. Përveç kësaj, cookies mund të përdoren për qëllime reklamimi.

SI TË KONTROLLON BOCKE

Ju mund të kontrolloni dhe / ose fshini cookies sipas dëshirës - për detaje, shikoni aboutcookies.org. Ju mund të fshini të gjitha cookies që janë tashmë në kompjuterin tuaj dhe ju mund të vendosni shumicën e shfletuesve për të parandaluar vendosjen e tyre. Nëse e bëni këtë, megjithatë, mund të keni nevojë të përshtatni manualisht disa preferenca sa herë që vizitoni një faqe dhe disa shërbime dhe funksionalitete mund të mos funksionojnë.

KONTAKTONI RREGULLATORIN

Nëse mendoni se të dhënat tuaja nuk janë trajtuar si duhet, ose nuk jeni të kënaqur me përgjigjen tonë ndaj çdo kërkese që keni bërë për ne në lidhje me përdorimin e të dhënave tuaja personale, ju keni të drejtë të parashtroni një ankesë në Zyrën e Komisionerit të Informacionit.

Ju mund t'i kontaktoni duke telefonuar 0303 123 1113.

  Artikulli i shtuar në karrocë

  Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj