Bashkohu me listën tonë të postimeve dhe merrni

15% off urdhrin tuaj të parë

Merre kodin me email. Ky kod mund të përdoret vetëm një herë. Është e vlefshme për artikujt e shitjes por nuk mund të përdoret në lidhje me ofertat e tjera të kodit.

afër

* Duke nënshkruar ju jeni duke rënë dakord për të marrë email nga ne
dhe me tonë Politika e privatësisë>

Kushtet dhe rregullat

KUSHTET DHE KUSHTET E OFERTËS SË GIFT FALAS

Totali i porosisë DUHET të jetë £ 150 ose më shumë pas çdo zbritje të aplikuar. Ju lutem vini re, dhurata falas mund të shfaqet ende në karrocë pasi të zbatohet një kod zbritje. Klienti nuk do të marrë dhurata falas nëse totali i rendit përfundimtar është më i vogël se £ 150.

Vetëm një dhuratë falas është e lejuar për porosi. Nëse më shumë se një dhuratë falas shtohet në karrocë, klienti do të marrë artikullin e parë të shtuar.

Nëse sendet / s në rendin janë kthyer për rimbursim, duke rezultuar në totalin e porosisë të jetë nën £ 150, atëherë Dhurata e Lirë duhet gjithashtu të kthehet përpara se çdo rimbursim të mund të lëshohet.

KUSHTET E PËRGJITHSHME DHE KUSHTET

SHITESI

Shitësi është Mimi Holliday Ltd.
Regjistruar në Angli në Kompanite e Shtëpisë Nr. 11049154

Zyra jonë e regjistruar është
Mimi Holliday Ltd
107 Regents Park Road
Londër, NW1 8UR

KUSHTET DHE KUSHTET E SHITJES

Asnjë kontratë nuk do të fillojë mes jush dhe Mimi Holliday Ltd për shitjen nga ajo për ju të ndonjë produkti nëse dhe derisa Mimi Holliday Ltd pranon porosinë tuaj me email duke konfirmuar se ka dërguar produktin tuaj. Për shmangien e dyshimit, çdo kontratë e tillë do të konsiderohet të jetë përfunduar në Mbretërinë e Bashkuar. Më tej, çdo kontratë e tillë do të interpretohet, interpretohet dhe zbatohet në të gjitha aspektet në përputhje me ligjet e Anglisë, dhe ju dhe Mimi Holliday Ltd dorëzoni në mënyrë të pakthyeshme në juridiksionin jo-ekskluziv të Gjykatave Angleze.

PAGESA

 • Ne pranojmë kartat më të mëdha të kreditit dhe debitit duke përfshirë; Visa, Mastercard, Amex, Delta, Switch, Solo, Visa Electron. Ne gjithashtu e pranojmë Pay Pal dhe Amazon Pay.
 • Ju do të këshilloheni me email ose telefon nëse nuk mund ta përpunoni porosinë tuaj sepse; autorizimi i pagesës suaj dështoi ose nëse ka ndonjë send në porosinë tuaj që është jashtë magazinimit.
ANULLIMET

  Nëse e ndërroni mendjen për një porosi që keni vendosur, ju lutemi kontaktoni Departamentin e Shërbimeve të Klientit në 020 7636 7060, ose na dërgoni me email në sales@mimiholliday.com brenda orëve 24 të porosisë tuaj, duke përfshirë fundjavat, festat bankare dhe festat publike. Nuk mund të bëhen anulime pas kësaj kohe.

  OFRIMI DHE PAKETIMI

  Qëllimi i Mimi Holliday Ltd është të dërgojë të gjitha urdhërat brenda orës 48 të marrjes së informacionit të kartës së kreditit ose debitit-duke përfshirë fundjavat dhe festat bankare. Kjo është subjekt i pagesës së kredisë dhe disponueshmërisë së stoqeve. Nëse produkti i veçantë nuk është në magazinë, ne mund të bëjmë veshje vetëm për ju, dhe dërgimi mund të jetë deri në 7 ditë. Megjithatë, nëse është kështu, do t'ju kontaktojmë brenda marrjes së kartës së kreditit ose kartës së debitit 24-duke përfshirë fundjavat, festat publike dhe festat bankare për të konfirmuar kohën e dorëzimit është e pranueshme për ju.

  Product Information

  • Mimi Holliday Ltd ka bërë çdo përpjekje për të shfaqur produktet dhe ngjyrat sa më saktë që të jetë e mundur në faqen tonë të internetit. Ne nuk mund të garantojmë ngjyrën që shihni në monitorin tuaj, 100% pasqyron ngjyrën e mallrave në dorëzim.
  • Mimi Holliday Ltd Kujdesuni që të siguroheni që të gjitha detajet, çmimet dhe përshkrimi i produktit janë të sakta në kohën e hyrjes në faqen tonë të internetit.
  • Çmimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.
  • Të gjitha mallrat janë subjekt i disponueshmërisë.
  • Nëse një artikull është jashtë magazinës përpara se procesi juaj të jetë përpunuar, Mimi Holliday Ltd do t'ju njoftojë sa më shpejt që të jetë e mundur.
  • Nëse një pjesë Label Damaris nuk është në magazinë, ne mund të bëjmë veshje vetëm për ju, por ju lutem vini re, kjo është subjekt i konfirmimit tonë dhe dërgimi mund të jetë deri në ditët e punës 7. Nëse është kështu, ne do t'ju kontaktojmë brenda orës 24 nga marrja e të dhënave tuaja të pagesës për të konfirmuar nëse data e re e dorëzimit është e përshtatshme për ju. Ju lutem vini re, kjo përjashton fundjavat, festat publike dhe bankare.
  • Zbritja e re parapagues nuk është e vlefshme në lidhje me ofertat e tjera të kodit.
  • Kartat e dhuratave nuk janë të vlefshme në asnjë shitje ose me ndonjë kod zbritje çmimesh. Megjithatë, artikujt në të cilën janë blerë më pas me kartën e dhurimit janë të vlefshme duke përdorur kodin e zbritjes.

  Për informacione të mëtejshme mbi politikën tonë të kthimit ju lutem telefononi 02 07636 7060 ose email sales@mimiholliday.com

  TREGTARËT & AUTORITETI

  Mimi Holliday, Damaris dhe Max Holliday dhe logot e tyre në këtë faqe janë marka të regjistruara të Mimi Holliday LTD dhe Damaris LTD.

  Artikulli i shtuar në karrocë

  Vazhdo Blerje Shiko Shporta juaj